Jdi na obsah Jdi na menu
 


31. 12. 2015

Konec billiardového roku

Tak a je to. Pro rok 2015 jsme s  billiardem skončili. Zdá se, že zdravé jádro  už máme a že v budoucnu bychom mohli  dosáhnout úspěšných výsledků. A také mám pocit, že bychom mohli letošní rok hodnotit  jako dobrý, dal by se hodnotit i přesně podle rčení "To nejlepší naposled". Myslím, že  Vánoční turnaj se hodně vyvedl. Ale pojďme  postupně. 
Na turnaj jsme se  všichni pečlivě  připravovali - někdo do toho šel s velkou vervou a  moc nepřemýšlel jak a kam umístit puk, jiní zase  nejdřív chvilku přemýšleli a potom  zkusili svůj plán  na stole uskutečnit. 
Návštěvnost  byla v prosinci slabší, ale to se dalo tušit. Přípravy na svátky a také chřipky se na tom významně podílely. Ale zase kdo přišel, měl více prostoru k tréninku. Někdo až  moc a tak se  nám chvílemi mládí i nudilo a krátilo si čas kreslením do výsledkové listiny - zda  to bylo dílo povedené ať si každý zhodnotí sám - na fotkách. Tam, také uvidíte, kolik nás  na  prosincových setkáních bylo a jak se  komu dařilo. 
A ještě  pár slov k Vánočnímu turnaji - doufám, že Eliška zpracuje  komplexněji tuto soutěž, já přihodím jen pár mých poznatků.  Sešlo se nás  21, což  je velmi slušné - taková bývá zhruba účast na turnajích v Ostravě. Děkuji  ostravským  zájemcům, že vážili cestu k nám, doufáme, že  byli spokojení. Velký dík patří Davidovi Wardasovi za skvělou spolupráci  a pomoc  při organizaci, když nám to trochu  zadrhlo. Bylo to pro nás  poučení a příště  snad  budeme lepší. Teda  pokud  bude  nějaké příště - ale to se uvidí. Uvidíme  jak nám to příští rok všechno vůbec půjde. Přeji Vám s  Eliškou krásné svátky a úspěšný nový rok s  jistou rukou při billiardu i mimo něj a ať Vás zdraví a štěstí  provází.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář