Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 11. 2015

Únava?

Holandský billiard si zamilujete. Anebo ne. Ale  jak Vás  to jednou chytí, tak je to jako droga. Aspoň tak to mám já. A Eliška. A zdá se, že v tom nejsme sami. Nesmím říkat hop, dokud  jsme  nepřeskočili, ale  zdá se  mi, že  by se v  Krnově  mohlo tvořit zdravé jádro budoucího týmu. I Eliška  byla  potěšená, že  její práce  nepřichází vniveč a  někdo si čte  naše  webové stránky.

Srdce  ji zaplesalo, když  si Franta poťukával puky s hláškou: "Hele tati, jako mistr  světa!"  Ale  on se  i trochu tomuto chlapíkovi přiblížil. František se  jako jeden z mála dokázal zlepšit. Na ostatní padla  jakási podzimní únava a  výkon malinko zhoršili.

Právě díky  podzimnímu počasí jsme mohli uvítat  nového borce za stolem- Dominika. Dával dosud  přednost fotbalu, ale  na trávník mu pršelo, tak přišel za  námi a  ukázal nám svůj způsob hraní. Svůj tah na  branku, jako ve fotbale. Pěkně  mu to tam padalo!!

 No snad  ti, kterým se tak nedařilo na  tuto hru nezanevřou a ve čtvrtek 15.10. se  zase  uvidíme. Už si na Vás  připravuji specialitku. Tak ať nám to dobře sviští

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář